Nak “Aqua Skin” seperti Barbie?

Untuk dapatkan kulit yang lembap, cerah dan berseri, perkenalkan siri White Aqua dari Pixy rangkaian penjagaan kulit yang lengkap untuk membantu anda mencapai kulit yang lembap, cerah dan berseri seperti Barbie. Dengan formula yang fokus kepada kelembapan serta bebas alkohol, rangkaian ini bertujuan memberikan kelembapan dan merawat kulit anda secara mendalam. Mari kita teliti setiap produk dalam Siri White Aqua dari Pixy untuk ketahui rahsia kulit “Aqua”.

 1. Pembersih Muka Lembut
  Mulakan rutin penjagaan kulit anda dengan Pixy’s Gentle Face Wash. Pembersih yang menyegarkan ini berkesan untuk menghilangkan kotoran dan minyak berlebihan sambil menjaga keseimbangan lembapan semulajadi kulit anda, menjadikan kulit lebih bersih, lembut, dan bersedia untuk langkah penjagaan kulit seterusnya.
 2. Esens Hidrasi Hydra Moist
  Tingkatkan tahap kelembapan kulit anda dengan Pixy’s Hydra Moist Essence. Esens ringan ini cepat meresap ke dalam kulit, memberikan kelembapan yang maksima untuk mengatasi kekeringan dan kembalikan kulit lembapan kulit. Diperkaya dengan kebaikan asid hyaluronik, ia membantu mengunci kelembapan dan menjadikan kulit hidrat.
 3. Serum Pencerah Brightening
  Tingkatkan proses pencerahan kulit anda dengan Pixy’s Brightening Serum. Serum hebat ini diperkaya dengan bahan pencerah yang berkualiti tinggi untuk menyamaratakan tona kulit, mengurangkan penampilan bintik-bintik gelap, dan menyerikan kulit.

 1. Pelembap Muka
  Kunci kelembapan dan lindungi kulit anda dengan Pixy’s Brightening Moisturizer. Pelembap yang ringan namun dapat berikan kelembapan secara mendalam ini membantu memberikan nutrisi pada kulit, manakala bahan pencerahan dapat membantu untuk dapatkan tona kulit yang lebih sekata dan berseri. Formula yang tidak berminyak untuk keselesaan sepanjang hari.
 2. Mist Pelindung Kecantikan
  Lengkapkan rutin penjagaan kulit anda dengan Pixy’s Beauty Protecting Mist. Semburan mist yang halus ini bertindak sebagai perisai pelindung, mengunci kelembapan dan menetapkan solekan anda untuk tahan lebih lama. Ia juga membantu menyegarkan dan memberikan lembapan ekstra pada kulit sepanjang hari.

Nota: Untuk mendapatkan manfaat penuh dari Siri White Aqua dari PIXY, anda disarankan untuk menggunakan set lengkap serta rutin penjagaan kulit perlu konsisten. Hasil mungkin berbeza bergantung pada jenis & masalah kulit individu.