@pixycosmetics_my ON INSTAGRAM

Something is wrong.
Instagram token error.

@PixyMalaysia ON FACEBOOK

PIXY Malaysia
PIXY Malaysia2 days ago
Hi Ratu PIXY! Jangan lupa ‘Like’, ‘Spam’ dan Komen SAYA NAK MENANG, berserta dengan ‘screenshot’ anda di ruangan komen ‘post’ ini!

Top Fan PIXY bagi Facebook serta ‘Subscribers’ Youtube PIXY Malaysia akan berpeluang untuk memenangi satu PIXY Make It Glow Dewy Cushion!

Bagi yang belum ‘subscribe’ Youtube PIXY Malaysia, boleh klik link ini: http://bit.ly/2PjzMc7 dan ‘SUBSCRIBE’ tau! Lepastu, komen ‘screenshot’ yang menandakan uolls dah ‘SUBSCRIBED' Youtube PIXY Malaysia!

Peraduan sah dari 27 Mac - 28 Mac 2020! Hanya satu pemenang bertuah akan dipilih secara rawak!
PIXY Malaysia
PIXY Malaysia
PIXY Malaysia4 days ago
Hi Ratu PIXY, produk apa yang wajib ada di dalam beg anda?

Untuk PIXY ‘My Face My Canvas’ kali ini PIXY nak kongsikan 3 produk penting yang perlu ada dalam beg uolls! PIXY Make It Glow Dewy Cushion adalah produk utama yang mesti ada dalam beg! Seterusnya untuk mengekalkan kesegaran mata untuk tampak wajah lebih ‘fresh’, kita perlu menggunakan PIXY Lash Fantasy Mascara dan yang paling penting, PIXY Twin Blush yang bukan sahaja boleh digunakan di pipi & bibir juga!

Jadi, kongsikan dengan PIXY apakah produk wajib yang ada di dalam beg anda?

Untuk maklumat lanjut tentang produk PIXY http://bit.ly/2wGBtdi
PIXY Malaysia
PIXY Malaysia6 days ago
Wajah wanita merupakan kanvas utama. Dengan aplikasi solekan yang sempurna, akan membuatkan kita tampak lebih yakin. PIXY ingin berkongsi dengan Ratu PIXY semua, ‘step’ untuk mekap harian yang dapat anda ‘create’ menggunakan PIXY dengan semudah 1,2,3 !

1. Sapukan sedikit PIXY 4BB BB Cream di wajah, untuk menjadikan mekap tahan lebih lama sehingga 12 jam !

2. Dari mata jatuh ke hati, sebab itu PIXY menyediakan 2 ‘perfect combo’ iaitu Eyeliner dan Eyeshadow untuk tampak lebih ‘wow’.

3. Gayakan ‘final touch’ dengan PIXY Twin Blush menggunakan warna yang lebih ‘funky’! Iaitu Twin Blush Active Pink! Produk PIXY ini mengandungi madu, jadi ia selamat untuk disapukan di bibir juga!

Selamat mencuba 😉

Eh kejap! Jom tengok lebih lanjut tentang produk PIXY: https://bit.ly/2VlsqsN
PIXY Malaysia
PIXY Malaysia7 days ago
Semuanya memerlukan ‘final touch’, dan ini termasuklah solekan anda. Produk PIXY Make It Glow Silky Powdery Cake sangat lembut & ringan di wajah. Menjadikan kulit anda tampak licin & ‘dewy’. Tidak salah jika anda memilih! Lagi-lagi memilih produk yang baik untuk kulit anda. Produk PIXY mempunyai formula yang dapat membuatkan mekap anda tampak sempurna di wajah tanpa perlu teknik aplikasi yang ekstra!

Jom tengok apa kelebihan PIXY Make It Glow Silky Powdery Cake: https://bit.ly/2uXmLOP
PIXY Malaysia
PIXY Malaysia1 week ago
Jom PIXY kongsikan ‘No makeup look’ yang Ratu PIXY boleh cuba dengan rangkaian PIXY Make It Glow! Tapi PIXY nak Ratu PIXY cuba teka setiap satu produk dalam gambar!

A - Ianya perlu digunakan untuk mendapatkan asas yang licin. Selain mekap tahan lama, ianya akan melembapkan kulit anda.

B - Mempunyai tekstur ringan namun hasil liputan yang penuh pada wajah. Wajah tampak ‘glowing’ selepas 1 olesan. Apakah ia?

C - Boleh basahkan span sebelum gunakan ia. Boleh menghasilkan mekap yang tampak segar di wajah pemakai. Ratu PIXY apakah jawapannya?

© COPYRIGHT 2019 PIXY COSMETICS. ALL RIGHTS ARE RESERVED.

© COPYRIGHT 2019 PIXY COSMETICS. ALL RIGHTS ARE RESERVED.