@pixycosmetics_my ON INSTAGRAM

Something is wrong.
Instagram token error.

@PixyMalaysia ON FACEBOOK

PIXY Malaysia
PIXY Malaysia1 day ago
Ratu PIXY tahu tak PIXY Lash Fantasy Mascara ni bukan sahaja boleh melebatkan bulu mata dengan satu sentuhan. Malah ia juga kalis air tau! Lepasni pakai sepanjang hari pun takpe, takkan comot sis!

Boleh dapatkan produk ini di Lazada: https://bit.ly/32H7FeA

#PIXYMalaysia #ColoReinvention
PIXY Malaysia
PIXY Malaysia2 days ago
Produk 2 dalam 1, iaitu foundation dan juga concealer yang mempunyai tekstur yang ringan 😍🌬️

Bukan tu saja tau sis, hanya dengan menggunakan PIXY 4BB Concealing Base je dah boleh menutup cela di wajah dengan sempurna dan memberikan hasil solekan yang ‘natural’! 😍❤️

Boleh dapatkan produk ini di Shopee: https://bit.ly/30yPJQO
PIXY Malaysia
PIXY Malaysia4 days ago
Dengan tekstur yang lembut dan ‘cream finish’ malah senang untuk ‘diblend’ memang sesuai untuk kegunaan seharian. Ratu PIXY nak tahu tak yang PIXY Twin Blush ini mengandungi ekstrak madu yang boleh digunakan pada wajah dan juga bibir ! Best kan?

Boleh dapatkan produk di laman web Watsons: https://bit.ly/39mjBnh

#PIXYMalaysia #ColoReinvention
PIXY Malaysia
PIXY Malaysia7 days ago
Hi Ratu PIXY ! Yang mana satu pilihan hati?
Matte In Love atau Silky Fit ? Dua jenis lipstik, Matte dan Satin untuk kegunaan seharian Ratu PIXY !

#TeamMatte #TeamSatin

Boleh dapatkan produk di laman web/stor Watsons & Guardian berdekatan dan juga laman web e-dagang Mandom Official Stor di Shopee dan Lazada ! 😍

#PIXYMalaysia #ColoReinvetion
PIXY Malaysia
PIXY Malaysia1 week ago
Happy National Lipstick Day!

Komen di bawah gincu kegemaran Ratu PIXY daripada koleksi PIXY Color !

#PIXYCosmeticsMY #ColoReinvention
PIXY Malaysia
PIXY Malaysia1 week ago
Hai Ratu PIXY !
Cantik kan PIXY Silky Fit ni?! 😍

Terdapat 8 pilihan warna yang boleh dicuba dari rangkaian Silky Fit 🙂

Dapatkan PIXY Silky Fit di Watsons: https://bit.ly/3jx615s dan Boleh dapatkan juga produk di laman web/stor Guardian berdekatan dan juga laman web e-dagang Mandom Official Stor di Shopee dan Lazada ! 😍

#PIXYMalaysia #ColoReinvention

© COPYRIGHT 2019 PIXY COSMETICS. ALL RIGHTS ARE RESERVED.

© COPYRIGHT 2019 PIXY COSMETICS. ALL RIGHTS ARE RESERVED.