Balik Kampung bersama PIXY

Sudah tiba masanya untuk kita untuk balik kampung! Selain merancang perjalanan dan mengemas, penting juga untuk kita bersedia dengan barangan penjagaan kulit kita.

Oleh itu, ikuti panduan asas dalam ‘megemas’ skincare anda: –

 1. Membersihkan Solekan
  Ya, kita semua penat dengan beraya dan rasa nak  tidur bila perut sudah kenyang dengan rendang dan kuih raya. Ttidur dengan solekan masih di wajah bukanlah pilihan yang baik kerana kulit perlu bernafas. Dengan  PIXY Glowssentials Light Radiance Mulberry infused Micellar Water ia membantu menanggalkan pelindung matahari, solekan dan kotoran tanpa memerlukan air untuk membilas.

 1. Membersihkan wajah
  Gunakan PIXY Glowssentials Light Radiance Soft & Bright Whip Foam untuk membersihkan wajah anda secara mendalam tanpa mengeringkan kulit. Bahan-bahan seperti ekstrak Mulberry dan Vitamin B3 amatlah sesuuai untuk  membersih dan menyerikan wajah anda.
 2. Face Mask
  Manfaat face mask adalah untuk merangkap kelembapan dan menyingkirkan sel-sel kulit mati dan juga bintik-bintik hitam. Dengan PIXY Glowssentials Light Radiance Smooth & Bright Peel-Off Mask, kulit anda akan terasa halus dan licin dengan bantuan Provitamin B5 dan Witch Hazel Extract.

 1. Pelembap Muka
  Langkah yang paling penting antara semua tapi pastikan anda menggunakannya dengan tangan yang bersih!  PIXY Glowssentials Light Radiance Tone & Bright Cream kami adalah krim pelembap serbaguna yang mempunyai kesan pencerahan segera yang meratakan tona kulit anda, mengurangkan pigmentasi kuit  dan merawat bekas jerawat.
 2. Face Mist
  Ia dapat memberikan hidrasi segera,  PIXY Glowssentials Light Radiance Vitamin Infused Brightening Mist memberikan nutrisi untuk kulit anda pada bila-bila masa dan di mana sahaja. Gunakan ini pada bila-bila masa sepanjang hari, bahkan selepas solekan!

Glow up raya ini dengan  PIXY Glowssentials Light Radiance Series yang akan membuat anda kelihatan berseri dalam setiap selfie. Nikmatilah percutian anda dan jangan lupa tag PIXY dalam posting Instagram anda!