1. DI MANA BOLEH SAYA BELI PRODUK PIXY?

Produk PIXY boleh didapati di farmasi kecantikan seperti Watsons, Guardian, AEON Wellness dan Econsave, pasar raya seperti Giant, Tesco dan Mydin, pasar mini dan 7-Eleven.

2. BAGAIMANA BOLEH SAYA BELI PRODUK PIXY SECARA ONLINE?

Buat masa kini, produk PIXY hanya didapati secara online di www.watsons.com.my dan www.guardian.com.my. Buat masa sekarang, produk PIXY boleh didapati menerusi portal e-dagang Watsons www.watsons.com.my, www.guardian.com.my, www.shopee.my (Mandom Official Store) dan www.lazada.com.my (Mandom Flagship Store)

3. BERAPAKAH HARGA PRODUK PIXY?

Produk PIXY berharga dari RM9.90 ke RM54.90. Harga mungkin berbeza mengikut promosi di lokasi berhampiran anda.

4. BAGAIMANA HENDAK MEMBEZAKAN PRODUK PIXY YANG ASLI DENGAN TIRUAN?

Sila rujuk kepada gambar di bawah untuk membezakan produk PIXY yang asli dengan tiruan. Terdapat beberapa perbezaan nyata yang boleh dijadikan sebagai perbandingan. Pastikan anda membeli produk asli PIXY. Mandom Corporate Japan tidak bertanggungjawab untuk sebarang kesan sampingan akibat menggunakan produk PIXY tiruan.

Sekiranya anda mempunyai keraguan atau pertanyaan, sila hubungi Mandom (Malaysia) Sdn. Bhd. di 03-7710 1100 dari 9pg – 6ptg, Isnin – Jumaat (tidak termasuk Cuti Umum)

5. BOLEH SAYA TAHU, PRODUK PIXY YANG MANAKAH ADALAH YANG BUKAN ASLI?

Sila rujuk lampiran di bawah yang mana senarai ini adalah produk PIXY yang bukan asli yakni tiruan. Dari pek anda boleh ketahui ianya adalah tiruan. Pautan PDF dilampirkan

Pastikan anda membeli produk asli PIXY. Mandom Corporate Japan tidak bertanggungjawab untuk sebarang kesan sampingan akibat menggunakan produk PIXY tiruan.

Sekiranya anda mempunyai keraguan atau pertanyaan, sila hubungi Mandom (Malaysia) Sdn. Bhd. di 03-7710 1100 dari 9pg – 6ptg, Isnin – Jumaat (tidak termasuk Cuti Umum)

HAKCIPTA TERPELIHARA 2021 @ PIXY COSMETICS